Malines Group | MART GARDEN WONINGEN | 4937271

Contacteer ons projectgrond verkopen
83% verkocht
nog 1 unit beschikbaar

MART GARDEN WONINGEN

vanaf € 332.500

MART GARDEN WONINGEN

Maak kennis met Residentie Mart Garden, een modern en ecologisch project in een rustige en groene omgeving te Rijmenam.

Residentie Mart Garden bestaat uit een mix van 13 moderne woningen en appartementen, opgetrokken rondom rond een gemeenschappelijk binnenplein. Elke woning beschikt over een lichtrijke leefruimte met grote raampartijen, 1, 2 tot 3 slaapkamers en een privatieve buitenruimte.

Alle units in dit woonproject zijn zeer energiezuinig en voldoen aan het BEN 20-label. Ze verbruiken aldus weinig energie voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. De energie die nog nodig is, wordt deels uit groene energiebronnen gehaald. Bovendien bent u hierdoor als eigenaar gedurende 5 jaar voor 100% vrijgesteld van onroerende voorheffing.

Het binnenplein wordt een ware groene oase. In de tuin achteraan wordt een grasveld voorzien alsook een petanquebaan aangelegd. Naast de gemeenschappelijke buitenruimte voorziet Mart Garden ook een algemene gemeenschapsruimte met keuken en een slaapvertrek voor bezoek. Daarnaast wordt er een gemeenschappelijke wasplaats ingericht. Er worden ook tal van ontspanningsvoorzieningen voorzien zoals een moderne infraroodcabine die plaats biedt voor meerdere personen en een jacuzzi in de mooi aangelegde tuinzone.

Ook inzake mobiliteit biedt de residentie heel wat mogelijkheden! Voldoende fietsenstallingen met stroomvoorziening zijn aanwezig op het domein in overdekte delen. Per woonst is er ook een extra berging en parking voorzien dewelke aangekocht kan worden. Deze zijn tevens voorzien van stroomvoorziening met een stopcontact. Een laadpaal kan extra op verzoek. Daarnaast worden er 2 deelwagens voorzien.

Het inkompaviljoen is voorzien van een e-locker/deliverybox en een brievenbussengeheel en een vuilnislokaal. De ligging van de residentie en de combinatie van moderne, energiezuinige ingerichte privatieven in combinatie met de voordelen van de extra gemeenschappelijke ruimtes, maken van residentie Mart Garden een slimme en duurzame investering!

Dankzij een opsplitsing tussen grond- en constructiewaarde, betaalt u registratierechten op het grondaandeel en enkel BTW op de constructiewaarde. Deze residentie komt in aanmerking voor het verlaagd BTW-tarief van 6% (onder voorwaarden)!

De bouw van deze knappe residentie is volop lopende, de oplevering is dit jaar nog voorzien.

Benieuwd welk appartement best bij u past? Plan je afspraak met onze nieuwbouwspecialist via onze website zelf in.
Lees meer

Beschikbaarheid en prijzen

83% verkocht
Nog 1 unit beschikbaar
blocks Blokken
list Lijst
Woning 1
verkocht
slaapkamers 3
badkamers 1
bewoonbare opp129 m²
Woning 2
verkocht
slaapkamers 3
badkamers 1
bewoonbare opp126 m²
Woning 9
verkocht
slaapkamers 3
badkamers 1
bewoonbare opp138 m²
Woning 10
verkocht
slaapkamers 3
badkamers 1
bewoonbare opp138 m²
Woning 11
verkocht
slaapkamers 3
badkamers 1
bewoonbare opp138 m²

Geen units die voldoen aan uw criteria gevonden.

UNIT type grond oppervlakte oppervlakte slaapkamers terras tuin info
Woning 10 Huis - 138 m² 3 - - / verkocht
Woning 11 Huis - 138 m² 3 31 m² - / verkocht
Woning 9 Huis - 138 m² 3 23 m² - / verkocht
Woning 2 Huis - 126 m² 3 26 m² - / verkocht
Woning 1 Huis - 129 m² 3 34 m² - / verkocht
Woning 3 Huis - 98 m² 3 - - € 332.500 Meer Info pijl

Kom in aanmerking voor het verlaagde tarief van 6% btw!

Om de Belgische bouwsector én de economie te stimuleren heeft de Federale overheid beslist om tijdelijk een verlaagd BTW-tarief van 6% toe te staan op nieuwbouwprojecten die aan bepaalde voorwaarden voldoen.
Klik op onderstaande link als u meer informatie wilt.

Lees meer

Stand van zaken

Aanleg binnentuin
15/04/2024
Plaatsing ramen & keukens
16/02/2024
Bezetting & technieken
06/09/2023
Dakwerken
26/08/2023

Aanleg binnentuin

15/04/2024

Terwijl de werken aan de laatste units verdergaan, wordt ondertussen de binnentuin volledig aangelegd!

Plaatsing ramen & keukens

16/02/2024

De ruwbouwwerken werden afgerond en heden is men bezig met het installeren van de technieken zoals badkamers & keukens. Ook vloeren worden heden gelegd.

Bezetting & technieken

06/09/2023

Heden is men bezig met de bezettingswerken en het installeren van de technieken. De afwerkingswerken zijn stillaan aan de orde.

Dakwerken

26/08/2023

De dakwerken werden zopas afgerond en gevelsteen werd geplaatst. Kortelings zal men starten aan het plaatsen van de ramen.

dmvA architecten

Het werk van dmvA kan worden gekarakteriseerd als een expressieve, zorgvuldige architectuur die maximalisme bereikt door middel van minimalisme, gepaard met een bijzondere aandacht voor verfijnde details en materialiteit.


Meer info

Bonheiden - Rijmenam

Ontdek de regio:
Bonheiden - Rijmenam

Welkom in Bonheiden, een charmante gemeente die bekend staat om haar groene landschap en aangename levensstijl. Wonen in Bonheiden betekent genieten van een rustige en familievriendelijke omgeving met uitstekende voorzieningen. Verken de prachtige natuur en uitgestrekte parken, ideaal voor ontspannende wandelingen en fietstochten. Ontdek de rijk...

Ga naar de regio
/uploads/Medewerkers/Jade-gecropped.jpg

Contacteer ons

Wenst u een afspraak?

Plan hier uw afspraak