Malines Group | Nieuwbouw | Grondontwikkeling

Ik wil mijn grond verkopen

Doe meer met jouw grond

Ik wil mijn grond verkopen

Plan je afspraak

Laat je bijstaan door onze experts

Malines Group maakt van jouw vastgoed een mooi verhaal

Hiervoor zijn we steeds op zoek naar bouwgronden en afbraakpanden in de ruimste regio om de vastgoeddroom van vele mensen werkelijkheid te laten worden. Ben je eigenaar van dergelijke type vastgoed en benieuwd naar de talloze mogelijkheden van je eigendom? Stijn legt je met plezier uit wat we voor jou kunnen betekenen.

Contacteer ons Projectgrond verkopen

Stap 1

Opmaak dossier

Laat Malines Group voor jou uitzoeken wat de opportuniteiten zijn van je afbraakpand, grond tot renovatiepand. Malines Group staat je bij met raad en daad!

Stap 2

Wat is mogelijk?

Wat zijn de mogelijkheden van een perceel grond of afbraakpand? Een afbraakpand kan bijvoorbeeld geconverteerd worden tot 11 luxeappartementen, zoals dit project in hartje Mechelen.

Stap 3

Plaatsbezoek

Een bezoek aan de bouwdienst! Hier krijgen we meer inzicht en duidelijkheid over de effectieve mogelijkheden van het eigendom. Wat mag, en wat mag niet?

Stap 4

Plannen met de architect

Tijd voor de architect. Zij bekijken wat de noden en eisen van de klant zijn en vertalen dit in een ontwerp. Ook zij stappen nogmaals naar de stad of gemeente en bekijken de mogelijkheden. Na het verkrijgen van de vergunning, begint de zoektocht naar een aannemer. De architect volgt de werken mee op en kijkt erop toe dat dit alles volgens de regels van de kunst verloopt. Uiteraard zorgen ze vanaf het voorontwerp tot het eindproject voor een budgetcontrole.

Stap 5

Finaal advies

We maken samen de calculatie om de rendabiliteit van je project te gaan uitspitten.

Grond of afbraakpand te koop? Aarzel niet om ons te contacteren. Wij geven je deskundig en onafhankelijk advies en maken van uw vastgoed een mooi verhaal!

Vul hier uw gegevens in

Uw afbraakpand of projectgrond commercialiseren?

Uw gegevens

Gegevens van het pandHoe bent u bij Malines Group terecht gekomen?
(Meerdere antwoorden mogelijk)

Extra info