Malines Group | Nieuwbouw | Een nieuwbouwproject of renovatieproject verkopen?

Contacteer ons Projectgrond verkopen
COMMERCIALISATIE PROJECTEN

Verkoop jouw project

COMMERCIALISATIE PROJECTEN

Jouw nieuwbouwproject commercialiseren? Doorloop met ons een zorgeloos parcours!

Een nieuwbouwproject of renovatieproject verkopen? Dan ben je bij Malines Group aan het juiste adres!

Je project enkel en alleen op de gebruikelijke vastgoedwebsites plaatsen is niet genoeg. Daarom helpen we je graag van A tot Z verder. Wanneer we de opdracht krijgen om nieuwbouwprojecten te commercialiseren, doorlopen we een uitgebreid proces om ervoor te zorgen dat jouw nieuwbouwproject de aandacht krijgt dat het verdient. Een combinatie van de nieuwste online marketingstrategieën, een oog voor offline publicaties en een dynamisch team resulteren in een vlotte en snelle verkoop. Onze makelaars staan steeds klaar voor elke potentiële klant. Optimale klanttevredenheid, opvolging en service is voor ons van groot belang!

Malines is expert ter zake

Malines is expert ter zake

Met specialisten op juridisch vlak, verkoop, marketing en sociale media hebben we alles in huis om jouw project optimaal te lanceren en te beheren. Daarboven staan onze makelaars je steeds, en graag te woord voor alle mogelijke vragen en kan je een menselijk, verstaanbaar antwoord verwachten. Niet alleen bij de start, maar gedurende het hele verkooptraject, één dat soms meerderen jaren aanhoudt afhankelijk van de grootte van het project in kwestie.
Opstellen dossier

Opstellen dossier

Eerst beginnen we met de samenstelling van het dossier. We verzamelen alle noodzakelijke documenten en werken alles tot in de puntjes af. Zo geven we deskundig advies voor het opmaken van beeldmateriaal en allerhande digitale tools. We gaan samen door brochures en lastenboeken, geven advies over budgetten voor keukens en badkamers en komen samen tot een ideaal product. Kortom, we kunnen advies geven op letterlijk alle vlakken. Als specialist in het nieuwbouwsegment, kennen we als geen ander het verwachtingspatroon van ons type klant tot in detail.
Verkoopstrategie

Verkoopstrategie

Vervolgens is de verkoopstrategie aan de beurt. Welke technieken werken voor jouw specifieke project en welke marketingstrategieën leunen daarbij aan? We zetten gerichte onlineadvertenties op, gebruiken alle mogelijke online-kanalen én de nieuwste technieken om je project op de meest optimale manier visueel voor te stellen. Ook de offline marketing vergeten we niet: we bekijken welke offline publiciteit nuttig kan zijn en maken hierin gerichte en doordachte keuzes, volledig in functie van de doelgroep die vooraf in samenspraak werd bepaald op basis van een grondige analyse.

Wat na de opstelling van het dossier?

Online publicatie

Online publicatie

Alles klaar? Verkopen maar! Je project wordt online gepubliceerd en bekend gemaakt aan het grote publiek. Dankzij handige digitale tools vermijden we veel papierwerk. Onze nieuwbouwspecialiste biedt een online agenda aan, waardoor potentiële klanten makkelijk, snel en voornamelijk zélf een afspraak kunnen inplannen om meer informatie te bekomen over het project tijdens een vrijblijvend gesprek op kantoor of via virtuele meeting. Zo werken we aan een optimaal beheer van afspraken plannen en kan onze specialist(e) zich volledig focussen op de verkoop van uw project. Efficiëntie ten top!
Transparantie communicatie

Transparantie communicatie

Ook tijdens het verkoopproces doen we er alles aan om je project zo optimaal mogelijk te commercialiseren. We houden niet van een statische aanpak. We laten een project niet stilvallen en zorgen voor een voortdurende dynamiek, van begin tot einde. Zo geven we ook telkens een stand van werken mee op onze website, dewelke we voortdurend up-to-date houden met drone-beelden of video’s. Dit voor zowel reeds bestaande- als nieuwe kopers.
Succesvolle verkoop

Succesvolle verkoop

Zodra een unit verkocht is, zorgen we in samenwerking met een notaris naar uw keuze ook voor de volledige juridische afhandeling van de verkoop. We maken de verkoopovereenkomst op, zorgen voor een vlotte communicatie tussen de betrokken notarissen en orkestreren de ondertekening. Deze laatste organiseren we via een online platform waardoor u de ondertekening digitaal via E-ID of its-me kan uitvoeren vanuit de comfort van uw eigen kantoor of thuis. Uiteraard kan dit ook – in het gezelschap van een lekkere kop koffie – bij ons op kantoor. Na ondertekening maken wij alle betrokken partijen een getekend exemplaar over zodat de notarissen de akte kunnen opmaken en de verkoop vlot afgerond kan worden.

Succesverhalen

Ontdek onze realisaties

Ontdek onze realisaties
7/7 Bereikbaar

7/7 Bereikbaar

Dankzij een online agenda kunnen potentiële klanten zelf een afspraak maken in de agenda van onze nieuwbouwspecialiste.

Verkocht

Verkocht

Onze experts maken gebruik van de nieuwste verkooptechnieken om jouw project aan de beste prijs verkocht te krijgen.

3D voorstelling

3D voorstelling

Aan de hand van kwalitatieve renders en virtuele rondleidingen kunnen potentiële kopers zich een zo levendig mogelijk beeld vormen van de residentie.

Video

Video

Bovendien maken we gretig gebruik van video. Dronebeelden, video’s om je project, een opendeurdag of een grote verandering voor te stellen? We hebben het allemaal in huis.

Klantenbestand

Klantenbestand

In de aanloop naar de lancering van het project verzamelen we zowel off- als online gericht een zo ruim mogelijk publiek van geïnteresseerden, zodat we bij lancering meteen een groot klantenbestand hebben om op terug te vallen.

Openwerfdagen

Openwerfdagen

Het tweejaarlijks organiseren van openwerfdagen is van essentieel belang om ook samen met de klant ter plaatste de sfeer op te snuiven. We engageren ons met plezier om mensen op de werf rond te leiden en samen alles visueel voor te stellen.

Maak van jouw vastgoed een mooi verhaal

Contacteer ons