Malines Group | Regio | Kontich

Contacteer ons projectgrond verkopen

Wij zijn actief in regio Kontich

Kontich

Over deze regio

Welkom in de levendige regio Kontich, waar wonen synoniem staat voor comfort, verbondenheid en een bruisende levensstijl. Deze regio biedt talrijke voordelen, zoals uitstekende bereikbaarheid en een bloeiende gemeenschap. Geniet van de groene omgeving met prachtige parken en fietspaden en ontdek de rijke geschiedenis en cultuur in het historische centrum. Met een ruim aanbod aan winkels, restaurants en recreatieve faciliteiten is er altijd iets te beleven in Kontich. Kom en ontdek de veelzijdigheid van Kontich, waar je een thuis kunt vinden dat voldoet aan al je wensen en behoeften.

Hotspots

Kies een categorie

Meer informatie over Kontich

De verschillende gezichten van gemeente Kontich

De gemeente Kontich kunt u ruwweg opdelen in drie delen: het levendige centrum, het rustige Waarloos en de woonbuurt rond het station – Kontich-Kazerne. Maar uiteraard mogen we ook het natuurgebied Oude Spoorwegberm niet vergeten.

 

Bruisend winkelcentrum

In het centrum van Kontich vindt u allerlei winkels, ideaal voor een middagje shoppen. De lokale middenstand organiseert dan ook regelmatig leuke shopevenementen. Uitrusten kunt u op een van de talrijke terrasjes. Op zaterdagvoormiddag vindt er de wekelijkse markt plaats waar u tal van producten vindt.

 

Kom tot rust in Waarloos

Het dorpje Waarloos ligt in het landelijke gebied van Kontich. Het ligt dan ook vlak bij natuurgebied de Oude Spoorwegberm waar wandelaars en fietsers hun hart ophalen. Dit dorp trekt mensen aan die in alle rust willen wonen, maar toch in de nabijheid van alle voorzieningen.

 

Woongebied Kontich-Kazerne

Rond de voormalige kazerne van Kontich is een woonkern gegroeid: Kontich-Kazerne. Het rustige dorp bestaat vooral uit woonwijken met in het centrum een supermarkt en wat gezellige eetgelegenheden. Verder vindt u hier het station Kontich-Lint, op de lijn Antwerpen-Mechelen, en ook de fietsostrade passeert het dorp. Dankzij de goede verbindingen met steden in de buurt en de aangename woonbuurt, trekt Kontich-Kazerne vooral gezinnen aan.

De gemeente Kontich kenmerkt zich door haar diversiteit. Shoppen of genieten van de natuur? Er is voor ieder wat wils.