Malines Group | Regio | Haacht - Wespelaar - Ti...

Contacteer ons projectgrond verkopen

Wij zijn actief in regio Haacht - Wespelaar - Tildonk

Haacht - Wespelaar - Tildonk

Over deze regio

Welkom in de bruisende regio Haacht - Wespelaar - Tildonk, waar wonen een harmonieus samenspel is van rust, voorzieningen en natuurlijke schoonheid. Hier geniet je van de voordelen van een landelijke omgeving met uitgestrekte velden, groene bossen en prachtige waterwegen. Ontdek de charme van de historische dorpskernen en de levendige gemeenschap met gezellige cafés, restaurants en lokale evenementen. Met uitstekende verbindingen naar nabijgelegen steden zoals Leuven en Mechelen, biedt de regio Haacht de perfecte combinatie van rustig wonen en het bruisende stadsleven binnen handbereik. Kom en ontdek zelf de charme van Haacht, waar je jouw ideale thuis kunt vinden te midden van een omgeving vol mogelijkheden en natuurlijke pracht.

Lees meer

Hotspots

Kies een categorie

Meer informatie over Haacht - Wespelaar - Tildonk

Haacht nodigt uit tot wandelen

In het arrondissement Leuven ligt de gemeente Haacht tussen Mechelen en Leuven, met deelgemeenten Wespelaar en Tildonk.

Haacht is een lappendeken van gezellige dorpskernen, velden, bossen, grachten en kanalen. Zo doorkruist het kanaal Leuven-Dijle de gemeente in het zuiden. Het natuurgebied Antitankgracht ligt in het noordoosten en sluit aan op Haachts Broek en Schorisgat. De vele trage wegen vormen bovendien veilige verbindingen tussen de dorpskernen. Ook Brouwerij Haacht, het Arboretum in Wespelaar of de Sint-Remigiuskerk liggen op de verschillende wandelroutes. Wandelen is in Haacht dan ook een populaire vrijetijdsbesteding.

 

Centrale ligging Mechelen-Leuven-Aarschot

Haacht ligt midden in de driehoek tussen Mechelen, Leuven en Aarschot. Deze steden zijn dan ook vlot bereikbaar met auto en fiets. In het station van Haacht neemt u vlot de trein naar Mechelen, Leuven en zelfs Sint-Niklaas en Gent. Ideaal voor woon-werkverkeer.

Al hoeft u niet naar deze steden uit te wijken om alles bij de hand te hebben. Want Haacht biedt een waaier aan activiteiten: van sport, vrije tijd tot cultuur. Bovendien zijn er voldoende kleuter- en basisscholen én twee middelbare scholen die aso, tso en bso aanbieden. Dit maakt van Haacht en de deelgemeenten een populaire woonplaats voor gezinnen.