Malines Group | Regio | Blaasveld

Contacteer ons projectgrond verkopen

Wij zijn actief in regio Blaasveld

Blaasveld

Over deze regio

Welkom in Blaasveld, een charmante en levendige gemeente gelegen aan de oevers van de prachtige Rupel. Wonen in Blaasveld biedt een perfecte mix van landelijke schoonheid en moderne gemakken. Geniet van de rustige en groene omgeving, terwijl je toch profiteert van de nabijheid van bruisende steden zoals Mechelen en Antwerpen. Verken de waterwegen per boot, te voet of met de fiets, bezoek de historische brouwerijen en ontdek het unieke erfgoed van de streek. Met een bloeiend verenigingsleven en tal van sport- en recreatiemogelijkheden is Blaasveld een ideale plek om te wonen voor wie op zoek is naar een harmonieus en actief dorpsleven.

Lees meer

Hotspots

Kies een categorie

Meer informatie over Blaasveld

Gezellig vertoeven in gemeente Blaasveld

Blaasveld ligt tussen Willebroek en het grote natuurpark Blaasveldbroek. Zo combineert deze gemeente het beste van twee werelden: alles vlak bij de hand in het centrum van Willebroek en de absolute natuurrust van de bossen. In de gemeente zelf zijn er uiteraard de nodige scholen, winkels en horecagelegenheden te vinden. De regio trekt dan ook steeds meer gezinnen aan. Daarop spelen projectontwikkelaars handig in met duurzame nieuwbouwprojecten. Zo groeit Blaasveld uit tot een gezinsvriendelijke gemeente.

 

Natuur, spel, sport en plezier

In Blaasveldbroek zijn tal van tragewegenwandelingen en fietsroutes. En er is zelfs een wandelpad geschikt voor rolstoelgebruikers. Voor de liefhebbers zijn er ook uitgestippelde tochten langsheen verschillende erfgoedsites. In de speelzones leven kinderen zich dan weer helemaal uit, maar ook honden kunnen lekker ravotten in de hondenzones.

Naast het Blaasveldbroek ligt de watersportbaan Hazewinkel, internationaal gerenommeerd in de kajak- en roeisport. Al halen ook windsurffanaten hier hun hart op. Het is daarom de uitvalsbasis van verschillende watersportverenigingen. Kampioenschappen trekken dan ook veel bezoekers naar de gemeente Blaasveld.