Malines Group | Architect...

Contacteer ons projectgrond verkopen

Over Studio Jan Vermeulen

Het werk van onze studio wordt erkend vanwege zijn duurzame en inclusieve aanpak. Onze projecten zijn internationaal gepubliceerd en onlangs bekroond met de New European Bauhaus Award 2022 en de Belgian Building Award 2022.

Wij hebben een trackrecord in het ontwerpen van succesvolle projecten voor de publieke sector. We streven naar een duurzame architectuur die de ervaringen van de gebruikers en de bredere gemeenschap positief transformeert, waarbij voordelen op de lange termijn prioriteit krijgen boven het korte termijn denken.

Wij werken graag samen met ontwikkelaars, coöperaties en sociale huisvestingsmaatschappijen en woongroepen aan ambitieuze collectieve woningbouwprojecten. Wij geloven in verdichtingsstrategieën voor betaalbare huisvesting van hoge kwaliteit binnen een sterk sociaal-ruimtelijk raamwerk dat duurzame gemeenschappen stimuleert.

Wij ontwerpen graag projecten op maat voor particuliere opdrachtgevers. We streven naar een bijzondere architectuur die tijdloze plekken met een sterke identiteit aan redelijke budgetten genereert.

Ons bureau biedt uitgebreide ontwerpdiensten, waaronder haalbaarheidsstudies, conceptontwerpen, omgevingsvergunningen, aanbestedingsdocumentatie en werftoezicht.

Lees meer