Malines Group | GEERDEGEM-SCHONENBERG | 4937287

Contacteer ons projectgrond verkopen

GEERDEGEM-SCHONENBERG

Dit stijlvolle project bestaat uit vier moderne woningen gelegen te Mechelen. Geniet van uw moderne woning met 3 slaapkamers en grote tuin en dit op fietsafstand van het centrum en vlakbij de oprit van de E19 naar Antwerpen of Brussel. Ideale verbinding met openbaar vervoer.

De vier gezinswoningen, gelegen in de woonstraat ‘Geerdegem-Schonenberg’, passen prima in het silhouet van het straatbeeld. De woonstraat wordt gekarakteriseerd door verschillende vormen, hoogtes en bouwdieptes. Deze vier woningen sluiten hier mooi op aan met een geknikte bouwlijn.

De gezinswoningen vormen enerzijds één coherent bouwvolume, anderzijds wordt de focus op de individualiteit van iedere woning gelegd door middel van materialiteit. Zo werden de vier woningen opgebouwd in verschillende soorten rode baksteen met wisselende voeg. Elke woning heeft een bewoonbare oppervlakte van ongeveer 150m² en is voorzien van een inkomhal, 2 toiletten, mooie leefruimte, ingerichte keuken, 2 bergingen, badkamer en 3 ruime slaapkamers. De achtergevel opent zich naar de lange tuin toe door middel van grote schuiframen. Vooraan de woning is een autostaanplaats gesitueerd en achteraan in de tuin een tuinhuis met fietsenstalling, bereikbaar via de achteruitgang.

De woningen voldoen allemaal aan een E-peil kleiner dan 30, zo wordt een BEN-label gegarandeerd.
Lees meer

Beschikbaarheid en prijzen

100% VERKOCHT
blocks Blokken
list Lijst
Woning W1
verkocht
badkamers 1
bewoonbare opp535 m²
bewoonbare opp144 m²
Woning W2
verkocht
badkamers 1
bewoonbare opp381 m²
bewoonbare opp152 m²
Woning W3
verkocht
badkamers 1
bewoonbare opp375 m²
bewoonbare opp154 m²
Woning W4
verkocht
badkamers 1
bewoonbare opp548 m²
bewoonbare opp152 m²

Geen units die voldoen aan uw criteria gevonden.

UNIT type grond oppervlakte oppervlakte slaapkamers terras tuin info
Woning W3 Huis 375 m² 154 m² - - - / verkocht
Woning W2 Huis 381 m² 152 m² - - - / verkocht
Woning W1 Huis 535 m² 144 m² - - - / verkocht
Woning W4 Huis 548 m² 152 m² - - - / verkocht

Kom in aanmerking voor het verlaagde tarief van 6% btw!

Om de Belgische bouwsector én de economie te stimuleren heeft de Federale overheid beslist om tijdelijk een verlaagd BTW-tarief van 6% toe te staan op nieuwbouwprojecten die aan bepaalde voorwaarden voldoen.
Klik op onderstaande link als u meer informatie wilt.

Lees meer

dmvA architecten

Het werk van dmvA kan worden gekarakteriseerd als een expressieve, zorgvuldige architectuur die maximalisme bereikt door middel van minimalisme, gepaard met een bijzondere aandacht voor verfijnde details en materialiteit.


Meer info

Schrijf je in!

Blijf op de hoogte van alle toekomstige projecten